Acrylnagels Roosendaal

Acrylnagels in Roosendaal

Wanneer u acrylnagels wilt laten zetten, bent u bij ons natuurlijk van harte welkom. Bij Upstairs Wellness is dit slechts een van de vele diensten die wij u kunnen aanbieden. Naast acrylnagels in Roosendaal kunt u hier ook terecht voor gelnagels.

Wat is het verschil?

Het verschil is dat gelnagels hard worden onder een UV lamp. Bij acrylnagels worden de nagels hard zodra de Acrylpoeder met de liquid wordt gemengd. Daarnaast worden gelnagels sneller aangebracht dan acrylnagels, echter worden uiteindelijk minder hard. Bij acrylnagels zijn langere nagels makkelijker gerealiseerd dan bij gelnagels. Bij beide mogelijkheden is het wel mogelijk om de nagels te lakken.

Acrylnagels RoosendaalToepassen van acrylnagels

Wanneer acrylnagels worden toegepast, wordt er een chemische samenstelling van poeder en vloeistof (liquid) met elkaar gemengd welke uitharden zodra ze een verbinding met elkaar aan gaan. Acryl is een stroperige vloeistof die met een kwast wordt aangebracht. Het voordeel bij Acrylnagels is dat het een stuk harder wordt dan bij gelnagels. Daarnaast gaan deze als het ware langer mee. Tevens is de acrylpoeder er in diverse kleuren. Hiermee is het mogelijk meerdere kleuren tegelijk te nemen. Wel dient er rekening mee gehouden worden dat acrylnagels vaak wel iets dikker zijn. Ideaal dus voor mensen die korte nagels hebben.

Meer informatie

Kortom, wilt u gelnagels of acrylnagels in Roosendaal laten zetten? Of meer informatie over een van onze andere diensten? Schroom dan niet om contact op nemen. U kunt ons telefonisch bereiken of vul het contactformulier op onze website in. Ook al uw andere vragen beantwoorden wij graag. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken.