Gelnagels Roosendaal

Gelnagels in Roosendaal

Wilt u mooie verzorgde nagels? Dan bent u bij ons, Upstairs Wellness, aan het juiste adres. Iedereen wil dan toch ook mooie nagels hebben? Dit kan men eenvoudig bereiken door gelnagels en acrylnagels. Heeft u korte nagels van uzelf omdat ze snel breken of u bent een nagelbijter dan zijn gelnagels of acrylnagels wellicht de uitkomst. Mocht u later de kunstnagels weer laten verwijderen dan zal je eigen nagel daaronder een stuk langer zijn als daarvoor omdat hij tijdens het dragen van de kunstnagel beschermd is gebleven.

In onze beautysalon kunt u hier dus voor terecht. De gel van Cesars Secrets is milieuvriendelijk, veilig gezond en geurloos. Wij helpen u dus graag aan gelnagels indien u in de omgeving Roosendaal bent.

Hoe werkt het?

Wanneer wij bij u gelnagels aanbrengen in Roosendaal, gebeurt dit op de volgende wijze. Bij gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagels welke gevoelig is voor UV (ultra violet) licht. Bij deze methode wordt er een UV lamp gebruikt. De gelnagel is altijd opgebouwd uit meerdere lagen die ieder weer moeten uitharden onder de lamp. Het is tevens ook mogelijk om uw eigen nagels langer te maken. Ideaal dus wanneer u van nature al korte nagels heeft. De gel is er in verschillende kleuren maar ook in een transparante kleurloze gel. Hierdoor zie je bijna niet dat je nagels niet van jezelf zijn. Bij gelnagels zijn allerlei leuke versieringen mogelijk om de nagels nog leuker te maken.

 

Gelnagels RoosendaalContact

Indien u hier interesse in heeft, kunt u eenvoudig in contact komen met ons. Dit door te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als schoonheidsspecialist in Roosendaal bieden wij natuurlijk nog veel meer behandelingen aan, bekijk onze website voor het complete aanbod.