Schoonheidsspecialiste Roosendaal

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal

Van harte welkom bij Upstairs Wellness, uw schoonheidsspecialiste in Roosendaal. Bij ons in de regio staan wij dan ook echt bekend om onze kwalitatieve diensten! Zowel jong als oud is bij ons van harte welkom voor een behandeling. Of het nu gaat om ontharen, een pedicure – of een ontspannende gezichtsbehandeling, wij staan graag voor u klaar. Wij zorgen er graag voor dat u straalt en zich heerlijk op uw gemak voelt.

Onze diensten

De schoonheidsspecialiste in Roosendaal werkt met een huidanalyse-apparaat, waarmee de schoonheidsbehandeling feilloos afgestemd kan worden op uw huidtype en huidproblemen.

Ook kunt u op basis van deze resultaten een persoonlijk en deskundig advies van ons verwachten. Wij bieden diverse producten voor ieder huidtype aan en kunnen deze ook aanraden om het maximale uit uw huidverbetering te halen. Tevens beschikken onze schoonheidsspecialisten in Roosendaal over de Face Up, een draaiend handstuk dat gebruikt maakt van micro pulsaties. Dankzij de ronddraaiende bewegingen worden dode huidcellen verwijderd en wordt de bloedcirculatie in het huidweefsel gestimuleerd.

Schoonheidsspecialiste RoosendaalWarmtecabine

Onze bezoekers hebben verschillende redenen om voor een warmtecabine te kiezen bij ons. Enkele van die redenen zijn:

  • – U heeft teveel omvang; plaatselijk of geheel
  • – U bent gefrustreerd door alle zogenaamde afslankmiddelen en
  • afslankmethodes
  • – U kent de noodzaak van goede beweging, maar u bent geen ‘clubfiguur’ en alleen lukt het u ook niet
  • – U haat spierpijn
  • – U kunt niet tegen kou
  • – U wilt onder goede begeleiding op een uitgebalanceerde en evenwichtige manier de juiste resultaten behalen

Al onze schoonheidsbehandelingen kunt u terugvinden op onze website. U kunt diverse behandelingen in één keer bij ons boeken.